Friday, September 02, 2011

Iran: verder

In Zanjan zijn bij de uitvoering van het plan om de sociale veiligheid te verbeteren en handelaren en installateurs van deze schotels op te pakken, 49.000 satellietschotels in beslag zijn genomen. Er zijn 22 auto's in beslag genomen.Vijftien smokkelaars en 8 installateurs zijn gearresteerd.
bron: freedomessenger


De voor godslastering gearresteerde Pastor Matthias Haghnejad is tegen betaling van een borg van $30.000 vrijgelaten. Haghnejad werd gearresteerd toen hij op bezoek was bij mensen in Rasht. Pastor Youcef Nadarkhani zit nog steeds in de gevangenis op beschuldiging van ketterij terwijl zijn zaak wordt heronderzocht.
bron: worthynews.com


De koerdische activisten Khosrow Jafari, Naser Jafari, Ebrahim Kachalani, Rahman Ghaderi en Matlab Nasou zijn allen vorige maand gearresteerd. Er is geen reden voor hun arrestatie opgegeven, maar in ieder geval worden zij verdacht van samenwerking met koerdische groepen.
bron: freedomessenger.com




EAWorldView


Er zitten nog steeds ter dood veroordeelde minderjarigen in Iran in de gevangenis. Er worden kinderen opgehangen. Er wordt een kind gehangen. affiche amnesty.nl

1 comment:

Zelfstandig journalist Antwerpen said...

Niets mag ook meer in Iran ...