Wednesday, February 29, 2012

Iran: redenen

Het regime in Iran heeft 3 websites gesloten.
De websites Sarat News, Bak News en 598 moeten a.s. zondag voor het Culture and Mediahof verschijnen om de officiele aanklacht te horen.
bron: iranbriefing.netIraanse media berichten dat 2 hervormingsgezinde websites zijn gehackt door de Hezbollah Cyber Army.
Het gaat om websites die behoren tot Association of Combatant Clerics en de Baran Foundation, beide organisaties zijn van voormalig president Khatami.
bron: iranbriefing.net


De hoofdredacteur van de krant Bamdad Daily heeft gezegd dat zijn krant met ingang van donderdag tijdelijk verboden is.
De reden is een bericht waarin een brief van een groep studenten van het Qom Massoumieh Seminary School aan de Association of Teachers and Researchers of the Qom Seminary School ter attentie van Mr. Larijani was gepubliceerd.
bron: freedomessenger.


De rol van de militairen bij de parlementaire verkiezingen. In dit artikel wordt ingegaan op de structuur van het iraanse parlement en de partijen.
bron: iranbriefing.net
Het hoofd van Iranian Atomic Energy Organization Fereydoon Abbasi Davani heeft tegen IRNA gezegd dat Iran nooit een nucleaire test gehouden heeft op het Parchin Military Complex.
IAEA inspectors waren 2x naar Teheran gereisd om het atoomprogramma te inspecteren maar bij terugkomst zeiden zij dat zij geen toegang hadden gekregen tot het militaire complex.
bron: en.trend.az


EAWorldViewEr zitten nog steeds ter dood veroordeelde minderjarigen in Iran in de gevangenis.
Er worden kinderen opgehangen.
Er wordt een kind gehangen.
affiche amnesty.nl

2 comments:

Zelfstandig journalist Antwerpen said...

Die sluitingen hebben zeker en vast met de verkiezingen te maken.

christinA eijkhout said...

waarschijnlijk wel, er worden op het ogenblik overal maatregelen genomen.