Sunday, April 01, 2012

Iran: grenzen

Diverse inlichtingendiensten zoeken naar leden van een geheim moordnetwerk dat aanvallen wil uitvoeren op joodse, israelische en westerse doelen in Turkije.
Volgens inlichtingen heet dit onderdeel Unit 400, een geheim onderdeel van de Quds Brigade, dat onder direct bevel staat van Ayatollah Ali Khamenei, Iran’s Supreme Leader.
bron: iranbriefing.net


Een onderzoekscommissie van het iraanse parlement is tot de conclusie gekomen dat de regering een opbrengst ter waarde van 73.6 triljoen Tomans van de gasprijs heeft nadat de subsidies zijn ingetrokken.
Volgens een bericht op de website Khabar is dit 20 triljoen Toman meer dan verwacht.
Ondanks deze meevaller zegt de regering dat er te weinig geld is om de gezinnen en bedrijven het geld te betalen dat deel is van de herstructurering.
Terwijl de regering nog geen rekenschap heeft gegeven over de 73.6 triljoen Tomans inkomsten die verdiend zijn door het snijden in de subsidies, moet de regering nog steeds zeggen waarom er een geldtekort is, en ook waarom de beloofde winsten van bedrijven en andere produktieeenheden uitblijven.
bron: radiozamaneh.com


Insideofiran heeft in een artikel de openlijke meewerking beschreven van Iran aan Syrie bij het bedwingen van de revolutie, nadat eerder in het geheim al hulp en wapens aan Assad waren gegeven.
bron: insideofiran.org


EAWorldView

Er zitten nog steeds ter dood veroordeelde minderjarigen in Iran in de gevangenis.
Er worden kinderen opgehangen.
Er wordt een kind gehangen.
affiche amnesty.nl

1 comment:

Zelfstandig journalist Antwerpen said...

Hm, Khamenei heeft nog grootse plannen zo te lezen.