Sunday, March 10, 2013

Iran: onjuist 10 maart 2013


Een lid van het iraanse parlement heeft tegen de website Khane Mellat gezegd dat de Centrale Bank en de farmaceutische afgevaardigde van het ministerie van Volksgezondheid hun verantwoordelijkheden in het verstrekken en verspreiden van medicijnen niet voldoende nemen.
Het tekort aan geld door de sancties en onrechtmatig management van sommige autoriteiten heeft een stijging in de prijs en een tekort aan geneesmiddelen doen ontstaan.
bron: radiozamaneh.com


ILNA berichtte dat 100 arbeiders van de Iran Pouya Refigeration Factory zijn ontslagen. Gelijksoortige berichten uit Rasht leidden tot bezorgdheid dat tenminste vier grote fabrieken op het punt van sluiting staan.
De regering Ahmadinejad wordt er regelmatig van beschuldigd niet de juiste cijfers te geven omtrent werkloosheid en inflatie.
bron: radiozamaneh.comPresident Ahmadinejad is onder vuur komen te liggen door een foto waarop hij de moeder van de gestorven venezolaanse president Chavez omhelst.
Volgens de islamitische kledingvoorschriften is het voor mannen en vrouwen die niet aan elkaar verwant zijn, verboden om elkaar aan te raken.Iraanse officials en diplomaten buigen in plaats van handen schudden met buitenlandse vrouwelijke officials.
bron: rferl.org

EAWorldView


Er zitten nog steeds ter dood veroordeelde minderjarigen in Iran in de gevangenis.

Er worden kinderen opgehangen.

Er wordt een kind gehangen.


affiche amnesty.nl


2 comments:

Zelfstandig journalist Antwerpen said...

Ook een Iraanse president laat kennelijk soms zijn emoties gaan ...

christinA eijkhout said...

een mens blijft een mens...