Sunday, April 22, 2012

Iran: bedrog

De UN heeft enige namen toegevoegd aan de zwarte lijst met mensen die ervan worden verdacht wapens te smokkelen naar Nigeria.
Ze zijn verbonden aan Iran’s Revolutionary Guard, hun namen zijn Azim Aghajani en Ali Akbar Tabatabaei, lid van Islamic Revolutionary Guard Corps’ Qods Force.Ook het bedrijf Behineh Trading Co. is als een van de bedrijven die een sleutelrol spelen in Irans wapenleveringen aan West Afrika aan de zwarte lijst toegevoegd.
bron: freedomessenger


De secretaris generaal van de Freedom Movement Ebrahim Yazdi, 81jaar is opgeroepen om zich binnen 20 dagen bij de Evinprison te melden.
Hij was veroordeeld tot 8 jaar gevangenis op aanklacht van propaganda tegen het regime en verzamelen en samenspannen tegen de regering.
Hij was tegen dit vonnis in hoger beroep gegaan maar het hoger beroep is buiten hem om  behandeld, zonder dat hij daarvan op de hoogte was gesteld.
bron: radiozamaneh


Tijdens een vergadering met gouverneurs van de verschillende iraanse provincies heeft president Ahmadinejad opdracht gegeven te onderzoeken waarom de voedselprijzen de afgelopen tijd zo gestegen zijn.
Een official in Teheran heeft gezegd dat een melkfabriek in Teheran de prijsregels voor Teheran en omgeving heeft overtreden.De Governor van Teheran, General Mortza Tamadon heeft gezegd dat  11 miljoen ton melk is geproduceerd zodat er genoeg is om de prijzen stabiel te houden.
De directeur van de Pak Pasteurized Milk Company zegt echter dat dit cijfer niet goed is en dat een cijfer van 6 miljoen ton het goede getal is.Tamadon heeft ook gezegd dat 13 boeren uit Teheran een boete van ongeveer $1.3 miljoen hebben gekregen voor prijsopdrijving.
bron: payvand.com


EAWorldView


Er zitten nog steeds ter dood veroordeelde minderjarigen in Iran in de gevangenis.
Er worden kinderen opgehangen.
Er wordt een kind gehangen.
affiche amnesty.nl

1 comment:

Zelfstandig journalist Antwerpen said...

Scheelt wel een flinke plas melk dat zoek is.